More

  Samsung lucrează la smartwatch-ul Solis

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Gear S2, smartwatch-ul high-end lansat de gigantul sud-coreean în 2015, s-a bucurat de popularitate în rândul utilizatorilor wearable, dar au existat şi guri rele care au precizat că putea fi lansat un dispozitiv şi mai bun de atât, mai ales în ceea ce priveşte autonomia bateriei.

  În mare parte, recenziile Gear S2 au fost pozitive, atât din partea specialiştilor, cât şi a utilizatorilor. În cele din urmă totul ţine de nevoile pe care le are fiecare user în parte.

  Se zvoneşte că Samsung dezvoltă în prezent un model de smartwatch cunoscut sub nume de cod „Solis”, care va rula sistemul de operare Tizen. Sursele citate de Sammobile mai spun că dispozitivul va avea tot formă rotundă, la fel ca Gear S2, mai ales pentru că modelele de ceasuri dreptunghiulare nu s-au bucurat de o popularitate prea mare.

  Numerele de model pentru Solis sunt SM-R760, SM-R765, SM-R770, SM-R765V şi SM-R765S (ultimele două versiuni fiind pentru operatorii telecom).

  solis

  Se pare că sistemul de operare Tizen va avea o nouă intefaţă, una îmbunătăţită, dar pentru moment nu primim nicio informaţie cu privire la detaliile tehnice.

  Smartwatch-urile se vor bucura, potrivit cercetărilor, de livrări duble în 2017, comparativ cu 2016, numărul de dispozitive livrate crescând de la 33,3 milioane de unităţi la 66.7 milioane.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.