More

  3 noi zvonuri confirmate cu privire la iPhone 7 de la Apple

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LANSARE iPHONE 7 de la APPLE: Macrumours tocmai a oferit publicului 3 noi informaţii foarte importante cu privire la iPhone 7: Flagship-ul va avea sertare dual-SIM pentru a putea folosi mai mulţi operatori de date, va avea adaptor Lightning şi căşti standard cu mufă jack de 3.5 mm.

  Recent, Rock Fix, magazinul de reparaţii citat de Macroumors, a dezvăluit o serie de imagini, se pare cu o parte dintre componentele iPhone 7, care sugerează că flagship-ul smartphone de la Apple va permite ca smartphone-ul să trimită şi să primească apeluri şi mesaje de la mai multe numere de telefon.

  LANSARE iPHONE 7 de la APPLE: Tehnologia dual-SIM va permite utilizatorilor iPhone 7 să folosească mai mulţi operatori de telefonie mobilă în funcţie de aria de acoperire a reţelei, preţ şi alte diferenţe competitive.

  Deşi s-a zvonit de câteva luni de zile că iPhone 7 şi iPhone 7 Plus vor fi produse fără mufa jack de 3.5 mm, se pare că accesoriile incluse în cutiile celor 2 dispozitive vor avea mufă jack de 3.5 mm. În plus, iPhone 7 va avea adaptor Lightning pentru a le permite să fie conectate cu noile dispozitive.

  LANSARE iPHONE 7 de la APPLE: Informaţiile de mai sus vin de la Mac Orakara care citează surse de la Computex Taipei 2016: „La Computex Taipei 2016, mulţi producători au prezentat noile adaptopare audio Lightning şi se pare că există zvonuri care indică faptul că căştile care vor fi incluse în seriile iPhone 7 vor veni cu aceeaşi mufă jack cu care ne-am obişnuit până acum şi acel adaptor pentru căşti Lightning va fi inclus, de asemenea, în pachet.”

  dual sim

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.