More

  Telekom oferă săptămânal un BONUS de 1 GB de date până la 31 august

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă eşti abonat la Telekom şi deţii unul din abonamentele Extra Date M, Extra L sau Extra XL, află că Telekom Romania Mobile tocmai a anunţat oferta de vară prepaid Giga Week prin care poţi activa săptămânal un bonus de 1 GB de date, asta doar până la 31 august 2016.

  Dacă activezi extraopţiunea gratuită, te poţi bucura de ea până în ziua de duminică a aceleiaşi săptămâni, ora 23:59.

  Activarea bonusului GigaWeek se poate face o singură dată pe săptămână în perioada promoției. Clienţii pot beneficia de 1GB trafic de date atât timp cât au activă pe cont o extraopţiune eligibilă.

  Chiar dacă faci parte din categoria clienţilor care au activă pe cont extraopțiunea Extra S (4,95 euro credit), Telekom are un bonus şi pentru tine, este vorba despre GigaWeekend care îţi oferă 1 GB trafic de date gratuit la fiecare sfârșit de săptamână. Acesta se activează trimiţând un SMS gratuit la numărul 888, cu apel gratuit la *100#, ramura 4 sau apel gratuit la 1234 (după alegerea limbii de comunicare se va selecta 4 și din nou 4).

  „Oferta GigaWeek a Telekom Romania Mobile vine ca urmare a succesului înregistrat de campania GigaWeekend lansată anul trecut, cât şi pentru a răspunde nevoilor clienţilor prepaid care îşi doresc extinderea perioadei de utilizare a bonusului de 1GB în timpul săptămânii. GigaWeek înseamnă până la şapte zile de trafic de date gratuit.”, au declarat reprezentanţii Telekom Romania Mobile.

  Activarea bonusului GigaWeek se poate face trimiţând un SMS gratuit la numărul 888, cu apel gratuit la *100#, ramura 5 sau apel gratuit la 1234 (apasând tasta 8 după selectarea limbii de comunicare).

  Beneficiile incluse în GigaWeek şi rămase neconsumate la momentul expirării valabilității bonusului nu se reportează. Bonusul GigaWeek nu se reactivează automat, el putând fi solicitat de clienți în fiecare săptămână, pe durata promoției.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.