More

  Facebook plătește vedete și producători de conținut video ca să folosească Facebook LIVE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  FACEBOOK LIVE: Aproape 140 de contracte încheiate de Facebook cu creatori video înseamnă echivalentul sumei de peste 50 de milioane de dolari. Facebook Inc. a încheiat contracte cu aproximativ 140 de companii media şi vedete pentru a crea conţinut video pentru proapăt lansatul serviciu de streaming-live, Facebook LIVE.

  Compania a ajuns la o înţelegere în valoare de 50 de milioane de dolari pentru ca diferite companii şi vedete să realizeze conţinut video pe platforma socială, potrivit unui document prezentat de The Wall Street Journal. Parteneriatele includ companii media precum CNN şi New York Times, publisheri digitali precum Vox Media, Tastemade, Mashable şi Huffington Post şi vedete ca Gordon Ramsay, Kevin Hart, Deepak Chopra şi Russel Wilson de la NFL.

  FACEBOOK LIVE: Înţelegerea este o modalitate de a încuraja publisherii să producă video-uri de înaltă calitate până când Facebook găseşte un plan concret pentru a compensa creatorii, cum ar fi prin venituri din publicitate.

  În luna martie, Facebook a spus că va începe să plătească câţiva creatori pentru a folosi produsul de live-streaming şi câţiva publisheri au recunoscut deja că sunt plătiţi de Facebook. Dar documentul analizat de Journal este cea mai comprehensivă listă până acum de furnizori de conţinut şi înţelegerile pe care aceştia le au cu Facebook.

  FACEBOOK LIVE: Valoarea contractelor individuale diferă de la un client la altul, 17 dintre acestea valorând mai mult de 1 milion de dolari, potrivit documentului. Cea mai bine plătită publicaţie este BuzzFeed, care a primit 3.05 milioane de dolari pentru transmisiunile live între martie 2016 şi martie 2017. După BuzzFeed vine New York Times, care va primi 3.03 milioane de dolari pentru o înţelegere de 12 luni de zile şi CNN cu un contract de 2.5 milioane de dolari.

  Valoarea contractelor are la bază popularitatea publisherilor pe Facebook şi numărul de transmisiuni LIVE pe care şi pe propun să le facă. Lista prezentată de Journal mai cuprinde nume precum Metropolitan Museum of Art şi American Museum of Natural History din New York, Logan Paul, Andrew Bachelor, Lele Pons, Armin Van Buuren, Hardwell şi echipa de forbal FC Barcelona.

  FACEBOOK LIVE: Tastemade, care a anunţat în luna aprilie că va produce mai mult de 100 de transmisiuni LIVE pe FACEBOOK în decurs de o lună, va primi 1 milion de dolari pentru video-uri produse într-o perioadă de 12 luni de zile care se încheie în martie 2017.

  The Wall Street Journal nu are nicio înţelegere cu Facebook pentru a crea video-uri pentru Facebook Live, a declarat un reprezentant al companiei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.