More

  De ce lipeşte Mark Zuckerberg bandă adezivă pe webcam-ul laptopului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Marţi, Instagram a sărbătorit 500 de milioane de utilizatori lunar, iar Mark Zuckerberg a publicat o fotografie prin care îşi manifesta entuziasmul vis-a-vis de succesul obţinut.

  Un lucru pe care puţini dintre noi îl observăm la o primă vizionare a fotografiei cu Zuckerberg fericit este aceea că, co-fondatorul şi CEO-ul Facebook, are lipită bandă adezivă pe webcam-ul instalat pe laptopul personal.

  Gurile rele spun că Zuckerberg este paranoic când vine vorba de hackeri, motiv pentru care a luat această măsură de siguranţă. Astfel, Mark reuşeşte să ţină la distanţă ochii curioşilor care reuşesc să capete control asupra camerei web.

  De asemenea, se pare că o modalitate de obstrucţionare a sunetului a fost implementată şi pe microfon, deşi nu poate fi observat cu exactitate dacă este vorba despre bandă adezivă sau de un material asemeni plastilinei.

  Potrivit mai multor publicaţii străine, laptopul ar fi chiar cel al lui Mark Zuckerberg, mai ales pentru că acesta nu apare pentru prima dată în fundal. Zuckerberg nu este prima persoană foarte importantă care îşi face griji cu privire la siguranţă şi intimitate. În luna aprilie a acestui an, directorul FBI, James Comey a spus că a aplicat bandă adezivă pe laptop, după ce „cineva inteligent” a obţinut acces la camera web.

  În plus, chiar în urmă cu o perioadă scurtă de timp, trebuie să ne aducem aminte că CEO-ului Facebook i-a fost spartă parola la un cont de socializare, acesta fiind ţinta unui atac cibernetic care avea în vizor mai multe vedete.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.