More

  Parchează TIR-ul cu spatele IMPECABIL! Ca un adevărat profesionist

  Cunoaştem cu toţii acei şoferi care ştiu să parcheze maşina în gard, în stâlpi, în apă sau în maşinile celorlalţi şoferi. Foarte puţini şoferi profesionişti reuşesc însă să facă ceea ce a reuşit un şofer profesionist de la FedEx.

  Cei mai mult dintre noi nu am reuşi să parcăm o maşină de 5 persoane aşa cum o face acest şofer, iar dacă este să ne amintim parcările efectuate din 8 – 10 manevre de unele doamne sau domni, mai că ne vine să aplaudăm când vedem astfel de şoferi.

  Nu ştim exact ce dimensiuni are TIR-ul pe care şoferul FedEx în parchează dintr-o singură manevră, dar am putea paria că în el încap la rând cam 5 maşini cu 5 locuri, dacă nu şi mai multe.

  Este imposibil să nu te încerce un sentiment de invidie atunci când vezi o astfel de parcare cu spatele. Cel mai probabil şoferul FedEx nu este la prima sa astfel de introducere a TIR-ului în depozit şi cu siguranţă a durat ceva vreme până să înveţe să efectueze o astfel de manevră am putea spune PERFECTĂ.

  Aşadar, pentru toţi cei care se întreabă pentru ce este necesară gararea cu spatele la examenul pentru permis auto, cred că acest şofer poate oferi cel mai bun răspuns. Nu am nici cel mai mic dubiu că şoferul nostru ar fi capabil să parcheze o maşină între alte două venind în vizeză şi trăgând relaxant frâna de mână, aşa cum am mai văzut doar la chinezi.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here