More

  Pur şi simplu îţi dau lacrimile! Şi taţii pot simţi orice mişcare a bebeluşului din burta mamei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nimic nu este mai înălţător decât să aduci pe lume un copil, iar relaţia care se formează între mamă şi copil în cele 9 luni de sarcină nu se pot compara cu nimic pe acest Pământ.

  Bărbaţii nu au de unde să ştie ce simte soţia atunci când bebeluşul se dezvoltă în pântec, iar pentru asta cercetătorii au decis să dezvolte un dispozitiv care să îi ofere tatălui aceleaşi senzaţii pe care le simte mama atunci când bebeluşul se mişcă neastâmpărat.

  Imaginile vorbesc de la sine fără doar şi poate. Chiar dacă până acum nu ai fost părinte, nu ai cum să nu trăieşti senzaţia de piele de găină atunci când priveşti lacrimile ce se scurg pe obrajii taţilor uimiţi până în măduva oaselor de ceea ce li se întâmplă.

  Pentru fiecare viitor părinte, lovitura pe care o dă un bebeluş în pântec este un moment de vis. Dar taţii se pot simţii uneori lăsaţi deoparte. Acum, o echipă din Statele Unite a venit cu o modalitate incredibilă prin care atât mama, cât şi tata să se poată bucura de mişcările copilului nenăscut.

  Cu un set de culere produse de Huggies în parteneriat cu Ogilvy & Mather Argentina, taţilor le este permis să simtă mişcările bebeluşilor chiar atunci când acestea au loc.

  Pentru dezvoltarea unui asemenea dispozitiv, echipa a lucrat vreme de 4 luni de zile, iar experimentul final a fost unul nemaipomenit, iar fiecare dintre voi îl poate vedea chiar în imaginile de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here