More

  Un bărbat se căsătoreşte cu smartphone-ul personal

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Las Vegas este locul în care oricine se poate căsători extrem de rapid. Trebuie doar să fiţi un cuplu fericit, să aveţi actul de identitate la voi şi sunteţi căsătoriţi.

  În zilele noastre, oamenii sunt mult mai conectaţi cu smartphone-urile şi dispozitivele lor decât oamenii reali. Astfel, un bărbat a decis să se însoare cu smartphone-ul său.

  Aaron Chervenak a mers din Los Angeles în Vegas pentru a se căsători cu dragostea vieţii sale, telefonul mobil, la The Little Las Vegas Chapel în data de 20 mai.

  „Oamenii sunt atât de conectaţi la telefoanele lor şi trăiesc cu ele tot timpul”, a declarat Michael Kelly, deţinătorul capelei. „Sunt cu ele 24 de ore pe zi. Merg la somn cu telefoanele lor. Se trezesc alături de telefoanele lor. Uneori este primul lucru pe care îl verifică.”

  Caută accesorii şi huse potrivite pentru telefonul tău ASUS

  De vreme ce căsătoria nu este recunoscută din punct de vedere legal de Nevada, capela nu va refuza pe niciunul din cei care doresc o astfel de ceremonie, spune KTNV.

  „Dacă vom fi sinceri cu noi, ne conectăm cu telefoanele noastre la mai multe nivele emoţionale. Ne uităm la ele pentru a găsi liniştea, pentru a ne calma, pentru a adormi, pentru a ne uşura minţile. Iar pentru mine, aceasta înseamnă o relaţie. Aşadar, smartphone-ul meu a fost cea mai lungă relaţie pe care am avut-o.”, a declara Aaron Chervenak, regior de film care şi-a dus smartphone-ul la altar şi s-a căsătorit cu el.

  Puteţi viziona scurta ceremonie dintre Aaron şi smartphone-ul său în video-ul de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.