More

  Google îţi permite să controlezi reclamele pe care le vezi online

  Google a lansat un nou portal pe care îl poţi folosi pentru a personaliza reclamele pe care le vezi şi a început să anunţe utilizatorii despre schimbare prin intermediul Chrome sau Gmail.

  Poţi adăuga teme de interes, vârsta şi genul, pentru a vede reclame care îţi sunt pe plac atunci când cauţi ceva pe Google, YouTube sau alte servicii ale gigantului online.

  Dar dacă nu vrei să împărtăşeşti aceste informaţii cu marele Google, nu eşti obligat să o faci, poţi alege să o ignori pentru că funcţia nu este obligatorie. Dacă alegi totuşi să o activezi, vei oferi permisiunea Google să folosească informaţiile contului Google în serviciile sale. Acest lucru înseamnă că oferi permisiunea să fii urmărit cu ce reclame interacţionezi, iar aceste informaţii vor fi adăugate şi le vei regăsi pe site-ul My Activity.

  My Activity îţi arată că ai folosit anumite servicii servicii, prezintă fiecare căutare pe care ai realizat-o, website pe care l-ai vizitat, îţi oferă indicaţii, ce aplicaţii Android foloseşti şi cu ce reclame interacţionezi şi nu numai.

  De vreme ce eşti singura persoană care poate accesa aceste informaţii, din fericire poţi şterge orice de pe pagină, în caz că alte persoane îţi utilizează la un moment dat computerul. Google îţi va trimite o notificare, dacă nu ai primit deja una, dar poţi accesa în acelaşi timp pagina Ads Personalization.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here