More

  Brexit ar putea provoca creşteri de preţuri în cazul OnePlus 3 în Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Situaţia în Europa este în continuă dezvoltare în ceea ce priveşte decizia Regatului Unit al Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană. Lăsând factorii politici deoparte, un lucru ştim sigur, Brexit a provocat un nivel destul de ridicat de nesiguranţă într-un anumit număr de pieţe.

  Industria de smartphone-uri nu a rămas neatinsă, iar în viitor se preconizează creşteri de preţuri cel puţin în ceea ce priveşte smartphone-ul OnePlus 3.

  Această informaţie nu este garantată, dar compania sfătuieşte orice potenţiali cumpărători să achiziţioneze cât mai curând OnePlus 3, să nu lase acest lucru pe mai târziu. Compania OnePlus a mai trecut printr-o situaţie asemănătoare la începutul anului 2015, când euro a scăzut la cel mai mic nivel din ultimii 9 ani, în comparaţie cu dolarul american.

  „Fluctuaţiile actuale nu sunt din vina noastră sau din vina voastră”, scrie directorul de marketing OnePlus pe Europa, David Sanmartin, „dar dacă vinem în pierdere, singurul lucru care se va întâmpla va fi acela că nu va mai exista un OnePlus în viitor.”

  Ce părere ai despre posibilitatea ca preţul OnePlus 3 să crească în Europa în viitorul apropiat? Aveai în plan să îţi achiziţionezi un astfel de smartphone, acum că nu mai eşti condiţionat de sistemul de invitaţii? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.