More

  Epson achiziţionează Robustelli, producător italian de imprimante pentru textile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Epson Italia S.p.A., parte a Epson Group, a încheiat un acord cu familia Robustelli pentru 100% din acțiunile Fratelli Robustelli SRL („Robustelli”), lider în industria de imprimare textilă. Acordul are drept obiectiv creșterea valorii adăugate oferite consumatorilor de către cele două companii, prin extinderea domeniului de aplicare al colaborării de lungă durată în imprimarea textilă digitală inkjet.

  Intrarea Robustelli în Grupul Epson îi va permite să impulsioneze capacitatea de producție Epson, astfel încât tot mai mulți clienți din întreaga lume să se poată bucura de avantajele imprimantelor digitale inkjet pentru  textile.

  Epson va putea utiliza expertiza Robustelli pentru a accelera dezvoltarea de imprimante digitale inkjet pentru textile care, la rândul lor, vor îmbunătăți abilitățile companiilor de a satisface nevoile clienților cu o gamă mai largă de produse. Ca parte a procesului accelerat de consolidare, cele două companii intenționează să se concentreze asupra eforturilor comune de cercetare şi dezvoltare pentru a atinge acest obiectiv.

  Piața globală de imprimare digitală pentru materiale textile este estimată să crească într-un ritm anual de aproximativ 25%. Suplimentar față de utilizarea rețelei sale de producție pentru a satisface cererea tot mai mare, Epson va valorifica rețeaua proprie de vânzări și servicii la nivel mondial pentru a oferi produsele Monna Lisa în mai multe țări și regiuni din întreaga lume.

  Sunao Murata, COO al Diviziei de Operațiuni pentru Imprimarea Profesionalăîn cadrul Epson, va fi numit în funcția de președinte al Robustelli. Murata a declarat: „Pentru Epson este o extindere foarte interesantă. Pe măsură ce se dezvoltă piața imprimantelor textile digitale de foarte bună calitate, cred că oficializarea parteneriatului nostru cu Robustelli ne oferă o bună ocazie de a satisface nevoile unui număr tot mai mare de clienți care caută să canalizeze avantajele soluțiilor digitale avansate în impulsionarea afacerilor. Vom lucra îndeaproape cu colegii noștri de la Robustelli pentru a duce seria Monna Lisa la nivelul următor și pentru a rămâne lideri în domeniu.”

  „Suntem bucuroși și mândri să facem parte parte din grupul Epson”, a declarat Valerio Robustelli, unul dintre proprietarii F.lli Robustelli. „Cooperarea noastră cu Epson a condus la dezvoltarea Monna Lisa, o imprimantă industrială digitală pentru textile, care este în prezent o referință pe piața de imprimare de textile la calitate ridicată. Combinarea competențelor noastre reprezintă concluzia firească a unui proces de inovare pentru satisfacerea nevoilor clienților din Italia și din restul lumii.”

  Situată în Como, inima industriei italiene și europene de imprimare pe textile de înaltă calitate, Robustelli este specializată în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de imprimante digitale inkjet pentru textile, în special seria Monna Lisa, a cărei dezvoltare a început în 2003, în parteneriat cu Epson. Acest produs a consolidat o imagine puternică de brand, prin soluțiile avansate de reproducere a culorilor, câștigând aprecierea clienților.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.