More

  Facebook are acum un nou News Feed mult mai adaptiv, care îţi arată mai mult din ce îţi doreşti

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Până acum, fiecare dintre utilizatorii Facebook aveau la dispoziţiile butoanele „See First” şi „Unfollow” pentru a face o oarecare ordine în News Feed. Totuşi, acest lucru nu este suficient, iar o mulţime dintre postările prea puţin interesante pentru tine îşi pot face loc.

  Adam Mosseri, vice-preşedinte de management de produs la Facebook, a făcut o serie de anunţuri sub titlul News Feed Values, care determină ce conţinut vezi şi în ce ordine.

  Noul algoritm se va asigura că va pune familia şi prietenii la începutul feed-ului, dar va acorda, de asemenea, atenţie utilizatorilor care au tendinţa să interacţioneze cel mai frecvent cu tine prin like-uri, comentarii şi nu numai.

  Astfel, news feed-ul tău va învăţa şi se va adapta în timp, oferindu-ţi conţinut mult mai relevant şi te va scăpa de conţinutul care pentru tine chiar nu contează.

  De fapt, news feed-ul va încerca să determine care sunt poveştile pe care oamenii le consideră informative şi spre care îşi mută atenţia. Facebook va continua să îţi urmărească temele de interes şi să îţi ofere conţinut asemănător.

  „Nu ne află în situaţia de a alege despre ce probleme ar trebui să citească lumea”, scrie Mosseri. Aceste schimbări nu par să se îndrepte într-o asemenea direcţie, iar adaptarea news feed-ului tău va duce la conţinut mult mai relevant pentru tine.

  Ce părere ai cu privire la aceste schimbări pe care Facebook le face în news feed-ul tău. Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.