More

  Huawei încă spune că va livra 140 de milioane de telefoane până la finalul anului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ocupând primul loc în topul producătorilor de smartphone-uri din China, Huawei este în centrul atenţiei şi oamenii urmăresc cu interes operaţiunile gigantului. Preşedintele Huawei, He Gang a ieşit public şi a demontat zvonurile potrivit cărora compania nu va reuşi să atingă targetul stabilit pentru 2016.

  Gang ştie exact ce înseamnă rapoartele negative cum este cel emis de DigiTimes, care spune că cel mai mare producător de smartphone-uri din China îşi va reduce targetul de la 140 de milioane de smartphone-uri vândute în 2016 la 120 de milioane.

  Pentru a demonta şi informaţia Patently Apple care spune că Huawei a redus livrările cu 10% de la 20% în al 3-lea trimestru, Gang spune că Huawei a vândut 2.6 milioane de telefoane P9 şi P9 Plus, ultimele 2 smartphone-uri ale companiei, în 2 luni de zile. Acest lucru înseamnă vânzări duble faţă de vânzările P8 lansat în aprilie 2015, potrivit TechWeb. Huawei se aşteaptă să vândă între 14 – 15 milioane de unităţi P9 şi P9 Plus în cel de-al 3-lea trimestru al acestui an.

  Gang a pus punct şi zvonurilor potrivit cărora Huawei şi-a redus targetul de smartphone-uri vândute până la finalul anului, spunând că gigantul chinez se aşteaptă să livreze 140 de milioane de telefoane până la finalului lui 2016.

  Huawei a vândut 108 milioane de telefoane anul trecut, lucru ce l-a plasat pe locul 3, imediat după Samsung şi Apple. Rămâne de văzut dacă Huawei îşi va păstra poziţia sau dacă va reuşi, aşa cum şi-a propus, să devanseze Apple şi mai apoi să se lupte direct cu Samsung pentru primul loc în lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.