More

  Fotografiezi mâncarea şi o distribui pe Instagram? Ce spune acest lucru despre tine

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Specialiştii sunt de părere că, dacă obişnuieşti să fotografiezi mâncarea şi împărtăşeşti momentele cu prietenii de pe Instagram, ai şanse mult mai mari să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit şi să te bucuri de situaţiile pozitive.

  Acest lucru se întâmplă pentru că atunci când fotografiezi preparatul, te concentrezi mult mai mult pe ce faci şi pe lucrurile care te fac fericit pe moment, lucru ce măreşte şansele să apreciezi ceea ce ai.

  Un nou studiu arată că, dacă te opreşti din mâncat pentru a fotografia mâncarea, vei deveni mai captivat de experienţă şi te vei relaxa extraordinar de bine. În plus, reacţiile pe care le au prietenii din mediul virtual cu privire la momentul imortalizat de tine te determină să menţii starea de bine şi să consideri în continuare că ceea ce faci este bine şi frumos.

  Mai mult decât atât, psihologii spun că nu trebuie pur şi simplu să fotografiezi mâncarea şi să mergi mai departe cu ce făceai, ci să petreci următoarele 19 minute alegând cel mai bun filtru înainte de a distribui fotografia, iar acest lucru te va ajuta să nu negi bucuria, ci să o ţii mai aproape de tine şi mai mult timp.

  Cercetarea a fost publicată în Journal of Personality and Social Psychology. Pentru a descoperi că fotografiile realizate în timpul mesei ne fac mai fericiţi, cercetătorii au realizat 6 experimente de laborator şi au descoperit că atunci când faci poze interacţionezi mult mai mult cu experienţa în sine şi nu rişti să ai parte de sentimente negative.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.