More

  Gafă majoră marca Huawei! Cum a încercat să înşele clienţii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei a publicat fotografia de mai jos pe pagina Google+ a companiei în încercarea de a sublinia încă o dată calitatea sistemului de cameră duală de pe flagship-ul smartphone Huawei P9. Este o imagine deosebită, cu un echilibru de culoare grozav, dar avem o problemă: această poză a fost făcută cu un DSLR în valoare de 4.500 de dolari.

  Android Police a făcut câteva săpături şi a descoperit că fotografia a fost realizată de fapt cu un Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM , o combinaţie care costă aproximativ 5.000 de dolari.

  Compania Huawei nu a precizat clar că imaginea a fost realizată cu un P9, dar faptul că a ales să o şteargă de pe contul Google+ trezeşte anumite suspiciuni, mai ales pentru că era însoţită de comentariul: „Am reuşit să prindem un răsărit minunat cu Deliciously Ella. Camerele duale Leica #Huawei P9 fac să fie o plăcere realizarea fotografiilor în condiţii de lumină scăzută. Reinventează fotografia cu smartphone-ul şi împărtăşeşte imaginile cu răsăritul tău cu noi. #OO

  chrome_2016-07-04_12-19-37.0

  Huawei a ţinut să transmită unele precizări pentru The Verge, iar fiecare poate trage concluzii: „S-a discutat recent că o imagine publicată pe canalele noastre sociale nu a fost realizată cu Huawei P9. Fotografia, care a fost realizată profesionist în timpul filmării spotului publicitar, a fost distribuită pentru a inspira comunitatea noastră. Recunoaştem totuşi că ar fi trebuit să fim mai clari cu privire la modul de captare al acestei imagini. Nu a fost niciodată intenţia noastră să inducem în eroare. Ne cerem scuze pentru asta şi am îndepărtat imaginea.”

  Aşadar, toţi experţii social media, managerii de brand şi specialiştii în marketing care publică imagini pe conturile oficiale, ar trebui să fie de 2 ori atenţi înainte să facă o astfel de gafă, care este mai presus de orice înşelătoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.