Ghidul de previzualizare SDK pentru Smart TV de la Samsung

NoobZ
- 5.07.2016, 15:46 în Smart TV
0

SHARES

Samsung Electronics a lansat ghidul de previzualizare al kit-ului de dezvoltare de software (SDK) pentru Smart TV, care securizează expunerea conținutului dezvoltatorilor și îmbunătățește experiența consumatorilor din punct de vedere al accesului.

Înainte, SDK-ul Smart TV era disponibil doar unui număr limitat de parteneri și pentru un număr redus de aplicații. SDK-ul pentru Smart TV este folosit de către dezvoltatori pentru a crea aplicații compatibile cu platforma de operare Tizen, disponibilă pe televizoarele Samsung, iar ghidul de previzualizare a interfeței reprezintă o funcție importantă pentru simplificarea accesului la conținut.

„Angajamentul Samsung față de dezvoltatori și utilizatori continuă, de aceea am decis să facem public ghidul de previzualizare al SDK-ului pentru Smart TV,” a declarat WonJin Lee, vicepreședinte executiv al departamentului Visual Display Business, Samsung Electronics. „Ne propunem să oferim mai mult acces și mai mult conținut, pe măsură ce vom extinde ecosistemului de aplicații pentru Smart TV.”

În plus, oricine poate dezvolta o aplicație cu ajutorul SDK-ului pentru Smart TV, oferindu-le astfel utilizatorilor acces la o gamă largă de aplicații. De asemenea, prin funcțiile preview, dezvoltatorii au oportunitatea de a obține mai multă expunere și de a-și promova propriile servicii prin Smart Hub.

Ghidul Smart TV SDK este disponibil pe website-ul Samsung Developers Forum.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!