More

  Nintendo ar putea intra pe piaţa de accesorii pentru smartphone-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În cadrul unui eveniment susţinut de Nintendo la finalul lunii trecute, Polygon a scos la iveală un plan al companiei la care mulţi dintre noi nici nu ne-am fi gândit.

  Se pare că, Nintendo are planuri să lanseze periferice pentru smartphone sub propriul brand, asta potrivit declaraţiei lui Shinya Takahashi, director şi manager general al Entertainment and Development Division:

  „Controllerele fizice pentru aplicații de dispozitive inteligente sunt disponibile deja pe piaţă şi este posibil ca şi noi să dezvoltăm ceva nou. Pe de altă parte, cred că la Nintendo trebuie să privim dacă jocurile de acţiune nu sunt într-adevăr imposibile (fără un controller fizic pentru aplicaţii de dipozitive inteligente) pentru a fi create şi cum putem să facem ca să fie creat un asemenea joc. Cred că vom crea aplicaţii, şi nu doar jocuri de acţiune, inclusiv aplicaţii pentru toată lumea de la copii la vârstnici.”

  Nintendo are în plan să lanseze un total de 5 aplicaţii pentru mobile înainte de luna aprilie 2017, dintre care două au fost deja anunţate. La întâlnire s-a discutat şi despre următoarele console ale companiei, sub nume de cod „NX”, aşteptate să fie lansate în luna martie 2017.

  Posibila intrare a Nintendo pe piaţa de accesorii pentru smartphone-uri va prezenta mai mult ca sigur un interes pentru cei care erau supăraţi din cauza lipsei jocurilor pentru mobile precum Mario sau Zelda.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.