Samsung a vândut aproximativ 26 de milioane de Galaxy S7 şi S7 Edge în primele 3 luni | NOOBZ.RO

Samsung a vândut aproximativ 26 de milioane de Galaxy S7 şi S7 Edge în primele 3 luni

Mădălina Gănescu
- 7.07.2016, 13:41 în Smart
0

SHARES

De la lansarea oficială a Samsung Galaxy S7/S7 Edge în luna martie, se estimează că au fost vândute aproximativ 26 de milioane de unităţi flagship.

Mulţumită succesului perechii de smartphone-uri high-end, Samsung a anunţat în această dimineaţă că aşteaptă să anunţe profituri operaţionale de 7 miliarde de dolari pentru al 2-lea trimestru.

Perioada de 3 luni de zile va fi cel mai bun trimestru al producătorului de smartphone sud-coreean din ultimii 2 ani. Vânzările ar trebui să ajungă la 43.2 miliarde de dolari.

Deşi Samsung nu a prezentat cifrele pentru afacerea de mobile, grupul se pare că este responsabil pentru aproximativ 49% din profiturile operaţionale totale pentru trimestru. Asta ar înseamna că divizia mobile a producătorului a produs un profit operaţional de aproape 3.5 miliarde de dolari din aprilie până în iunie.

Deşi se bucură de un succes extraordinar, dispozitivele Samsung Galaxy S7/S7 Edge se pare că nu vor doborî recordurile de vânzări de smartphone-uri ale companiei pe o perioadă de un an de zile. Acel record este susţinut de Samsung Galaxy S4, care a vândut 70 de milioane de unităţi în primul an de prezenţă pe piaţă a dispozitivului, lucru ce a avut loc în perioada aprilie 2013 – aprilie 2014.

Sursa: Phone Arena

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!