Directorul Adjunct PlayStation, Adam Boyes, părăseşte compania Sony

Cristian Gănescu
- 8.07.2016, 13:31 în Gaming
0

SHARES

Adam Boyes, director adjunct PlayStation, a anunţat părăsirea companie Sony. Acesta s-a implict în coordonarea mai multor jocuri pentru PS4 şi PS Vita.

Sony s-a bucurat de foarte multă susţinere din partea mai multor dezvoltatori de jocuri, dar din păcate, o persoană cheie care gestiona relaţiile cu studiourile de jocuri a ales să părăsească compania.

Adam Boyes a anunţat, prin intermediul mai multor postări pe reţeaua Twitter, cât şi pe PlayStation Blogcast, că doreşte să se întoarcă în industria dezvoltării de jocuri, pe care a părăsit-o în 2012, pentru postul de vicepreşedinte al Dezvoltarea Relaţiilor cu Publiciştii, din cadrul companiei Sony.

Recent, acesta a fost însărcinat cu dezvoltarea experienţei de gaming pentru PlayStation VR, dar Boyes a lucrat şi pe proiecte precum remaster-ul Grim Fandango, cât şi pentru No Man’s Sky.

Sony a mai pierdut un angajat important, pe Nick Suttner, care a anunţat săptămâna trecută că va părăsi compania.

Niciunul dintre aceştia nu au anunţat care va fi următorul loc de muncă, dar plecarea acestora coincide cu o reorganizare internă a Sony, cât şi cu demersurile Microsoft pentru a aduce mai multe jocuri pentru Xbox şi PC.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!