More

  Jocul „No Man’s Sky” este pregătit de lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

   No Man’s Sky este cel mai aşteptat joc, iar după ani de dezvoltare şi mai multe amânări, studioul Hello Games a anunţat finalizarea acestuia.

  Asta înseamnă că nu va mai exista nicio amânare, iar pe 9 august, jocul ar putea fi lansat în America de Nord, pe latforma PS4 şi PC, urmând ca în Europa să fie disponibil de pe 12 august.

  No Man’s Sky este un joc de supravieţuire şi explorare, care te va purta prin univers, în galaxii neexplorate, pe planete cu ecosisteme complexe.

  Monolith

  Ţelul personajului este de a ajunge în centrul galaxiei. În timpul călătoriei, utilizatorul va putea descifra limbajele extratereştrilor, va putea aduce îmbunătăţiri navei spaţiale şi echipamentului, va învăţa despre speciile de plante şi animale, cât şi multe altele, toate acestea fără nicio restricţie de vreun fel.

  gallery-1456925128-no-mans-sky-ss-1

  Jocul este incredibil de mare. Există un număr total de 18 quintilioane de planete, pe care jucătorii le vor putea explora. Estimativ, pentru a pune acest număr în context, dacă un jucător ar vizita fiecare planetă preţ de o secundă, ar avea nevoie de 500 de miliarde de ani pentru a le vizita pe toate.

  Dacă nu vor întâmpina dificultăţi, No Man’s Sky va fi un etalon pentru acets gen de jocuri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.