More

  WhatsApp pregăteşte noi funcţii pentru utilizatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un nou raport ce vine din Germania arată că aplicaţia populară de mesagerie WhatsApp este pe punctul de a adăuga o serie de funcţii noi şi va face unele modificări.

  Spre exemplu, screenshot-uri de la versiunea 2.16.7.257 Beta de la WhatsApp arată că aplicaţia va începe să distribuie muzică printre utilizatori. Pentru ca funcţia să meargă, atât expeditorul, cât şi destinatarul trebuie să îşi facă cont în serviciul de streaming al Apple.

  Când serviciul de music sharing este activat, un player muzical apare pe ecran împreună cu o copertă de CD a unei melodii. În plus, WhatsApp se pare că pregăteşte emoticonuri mai mari. Această informaţie a fost publicată încă de joi şi se pare că emoji-urile vor fi de dimensiunea celor care vin o dată cu iOS 10, ceea ce înseamnă de 3 ori dimensiunea celor de acum.

  Cu grupurile publice de pe WhatsApp, conţinutul poate fi postat de oricine are un link pentru acel grup. Totuşi, administratorii vor putea să retragă link-ul dacă vor să încheie discuţia publică. Mentions va permite utilizatorilor să dea tag la persoanele din discuţie, dacă se află în lista lor de adrese.

  1 whats 2 whats

  Aşa cum am spus, versiunea aceasta a WhatsApp este doar în fază de testare şi cel mai probabil va fi disponibilă la un moment dat în App Store şi Google Play Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.