Chinezii au lansat iPhone 7 FAKE înainte ca iPhone 7 să ajungă pe piaţă

Mădălina Gănescu
- 11.07.2016, 17:21 în Smart
0

SHARES

Ne-am obişnuit deja cu replicile chinezilor la mai multe tipuri de produse, dar nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că ar putea exista producători chinezi care să lanseze pe piaţă clone/copii ale telefoanelor chiar înainte ca originalele să fie disponibile pe piaţă.

Companiile chineze nu sunt la prima acţiune de a afecta imaginea Apple. Acestea, pur şi simplu copiază cele mai recent lansate iPhone-uri sau pur şi simplu stabilesc legi absurde, doar ca să blocheze vânzările de iPhone-uri din ţară. Ei bine, de data aceasta păţania chinezilor le-a întrecut pe toate, pentru că au reuşit să lanseze un iPhone 7 FAKE înainte ca originalul să fie disponibil pentru publicul larg.

Mai jos, puteţi vedea fotografii cu telefonul disponibil în China, care seamănă izbitor cu iPhone 7 Plus sau 7 Pro pe care l-am văzut în ultimele luni în mediul online. Desigur, nici nu trebuia să ne facem probleme, pentru că chinezii au reuşit să obţină chiar şi culoarea Rose Gold, ba chiar au lipit cu mândrie un sticker „Designed by TAIWAN, made în CHINA”.

img-0082

Ce părere aveţi despre iPhone 7 FAKE pe care îl puteţi cumpăra din China chiar înainte ca iPhone 7 original să fie lansat în lume? Lăsaţi-ne părerea voastră în secţiunea de comentarii de mai jos!

Sursa: Phone Arena

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!