Google Hangouts pentru Android primeşte suport pentru mesaje video la 2 ani după versiunea iOS

Mădălina Gănescu
- 13.07.2016, 21:31 în Divertisment
0

SHARES

Google a făcut update la aplicaţia de mesagerie Hangouts pentru Android cu capacitatea de a înregistra şi de a trimite video-uri.

Funcţia a fost disponibilă pe iOS de 2 ani de zile, aşa că este ciudat că Google a aşteptat atât de mult să o aducă şi pe propria platformă mobile.

Android Police precizează că includerea mesajelor video în a 11-a versiune a aplicaţiei Hangouts presupune un nou buton pentru video după câmpul de text în ecranul de conversaţie, pe care poţi da click pentru a înregistra, pentru a previzualiza şi pentru a încărca videoclipuri.

Ultima versiune a aplicaţiei Hangouts nu este disponibilă încă în Google Play şi nu include suport pentru rularea video-urilor în conversaţie. Vei avea nevoie de o aplicaţie separată pentru a vizualiza clipurile. Sperăm că şi această problemă va fi rezolvată până când Google va lansa actualizarea în app store sau într-un update ulterior.

Dacă vrei să îl încerci chiar acum, poţi să îl instalezi de pe APKMirror, dar trebuie să ai suficient spaţiu la dispoziţie pe smartphone. Dacă ai testat deja, lasă-ne opinia şi sfaturile tale în secţiunea de comentarii de mai jos!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!