More

  Pokemon Go va avea un parteneriat cu McDonald’s

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Programatori independenţi au găsit o linie de cod în jocul „Pokemon Go„, care sugerează o colaborare cu compania McDonald’s.

  Nu ştim exact sub ce formă se va desfăşura colaborarea cu marele lanţ de restaurante, dar putem presupune că restaurantele vor fi „locaţii sponsorizate” în aplicaţia Pokemon Go.

  Practic, este posibil, în viitor, sa vedem tot mai mulţi oameni care vor intră în restaurantele McDonald’s pentru a efectua fie antrenamente, fie să prindă un pokemon special. Dacă tot este acolo, de ce să nu cumpere şi un burger? Viaţa de antrenor pokemon nu este deloc uşoară.

  Linia de cod care a dus la concluzia unei colaborări între cele două companii este „Sponsored.McDonalds„, care sugerează că jocul va avea locaţii sponsorizate.

  Nu este deloc surprinzător, Ninatic Labs, compania care a dezvoltat Pokemon Go, menţionând în prealabil că vor exista aceste locaţii sponsorizate.

  DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

  Cu toate acestea, nu este foarte clar scopul acestor locaţii sponsorizate şi rolul pe are aceste îl vor avea în „vânătoarea” de pokemoni.

  Locaţiile sponsorizate sunt o strategie foarte inteligentă, iniţiată de Niantic şi Nintendo, mai ales în ideea în care, cu toate că jocul a creat un boom al companiei pe bursă, acesta are nevoie de o strategie de monetizare.

  Dacă această reţetă va fi una câştigătoare, cu siguranţă că vom vedea tot mai multe astfeld e jocuri interactive.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.