More

  Epson lansează trei proiectoare de ultimă generație

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Epson lansează trei proiectoare de ultimă generație cu tehnologie de amplificare 4K, Blu-ray UHD și suport HDR, sistem optic motorizat și funcție de memorare a poziției lentilei. Astfel, modelele EH-TW7300, EH-TW9300 și EH-TW9300W pot transforma livingul într-o sală de cinema pentru pasionații de filme.

  Proiectoarele home cinema compatibile cu formatele HDR combină cele mai noi tehnologii de imagine pentru a aduce filmele la viață, oferind imaginilor cele mai fine detalii. Cele trei proiectoare dispun de amplificare 4K, care oferă un grad suplimentar de finețe texturii și rezoluției imaginii proiectate, chiar şi atunci când imaginile transmit conținut nativ 4K sau conținut digital Full HD, la o rezoluție de 1080p.

  Proiectoarele sunt concepute pentru a reda un conținut complex, inclusiv discuri Blu-ray UHD şi HDR  care au conţinut  4K . Acest lucru le va oferi utilizatorilor o experiență de vizionare optimizată, cu mai multă profunzime, mai multe detalii și culori naturale intense. De fapt, gama de culori redă întreg spectrul de culori sRGB și DCI.

  Toate cele trei proiectoare redau imagini apropiate de realitate și oferă nuanțe intense de negru, datorită raportului de contrast de până la 1.000.000:1 (EH-TW9300/ EH-TW9300W) și a lentilei din sticlă formată din 16 piese. Culorile sunt calde și intense, graţie tehnologiei de proiecție 3LCD, care furnizează aceeași luminozitate pe culoare ca pe alb, de la 2.300 lumeni(EH-TW7300) până la 2.500 lumeni (EH-TW9300/ EH-TW9300W).

  În plus, interpolarea cadrelor și funcția de amplificare a detaliilor ajută la redarea unor imagini clare și fără întreruperi.

  Proiectoarele necesită întreținere minimă, iar lampa are o durată foarte mare de viață, astfel încât cu lampa iniţială, un utilizator poate viziona câte un film pe zi, pe un ecran mare chiar acasă, pentru următorii 7 ani.

  Procesul de instalare este simplu și precis, datorită sistemului optic motorizat, care include zoom optic de 2.1x, focus motorizat și o deplasare a lentilei de ±96,3% pe verticală și ±47,1% pe orizontală. Acum este și mai simplu pentru un utilizator să comute între diferitele rapoarte de aspect, deoarece proiectoarele sunt concepute să stocheze până la zece poziții diferite ale lentilei. Astfel, filmul este ușor de vizionat, așa cum a fost creat de regizorului peliculei.

  Proiectorul EH-TW9300W dispune și de funcția 4K WirelessHD care simplifică redarea de pe smartphone, consola de jocuri, player-ul Blu-ray etc. Totodată, transmițătorul 4K WiHD face posibilă vizionarea conținutului 4K prin conexiunea WiHD, fără niciun compromis în ceea ce priveşte calitatea imaginiii.

  Paul White, Manager de produs în cadrul Epson Europa, spune: „Clienții trebuie să beneficieze de cea mai bună experiență cinematografică în propria lor casă, de aceea suntem foarte mândri de proiectoarele EH-TW7300, EH-TW9300 și EH-TW9300W. Cele mai noi tehnologii integrate în aceste modele, precum amplificarea 4K, Blu-ray UHD și suportul HDR au ridicat standardul de calitate a imaginii și vor îmbunătăți cu adevărat experiența utilizatorilor. Mai mult, sunt foarte ușor de folosit, pentru că sunt dotate cu sisteme optice motorizate și au funcții de memorare a poziționării lentilei, făcând din instalarea și utilizarea zilnică o experiență fără griji.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.