More

  Tehnologia Ansel şi jocul NVIDIA VR Funhouse sunt disponibile începând de azi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Astăzi, începând cu ora 16:00, tehnologia Ansel este disponibilă pentru fanii jocului Mirrors Edge Catalyst. Jucătorii pot descărca cele mai noi drivere, să ruleze Mirrors Edge Catalyst și să salveze capturi spectaculoase din joc.

  Dar ce este Ansel, mai exact? Acesta nu este doar un nou mod de a captura imagini în joc, cu toții având butonul ”PrtScn” la urma urmei, ci este un mod revoluționar de a compune capturile realizate în joc din orice poziție, de a regla filtrele în procesul de post-procesare, de a capta imagini HDR în formate de înaltă fidelitate și de a partaja capturi de ecran în modul de 360 de grade surround prin intermediul smartphone-ului, PC-ului sau căștii VR.

  Ansel se lansează astăzi împreună cu Mirror’s Edge Catalyst și va fi, de asemenea, disponibil în curând pentru The Witcher 3: Wild Hunt, Fortnite de la Epic Games, Paragon și Unreal Tournament, Obduction de la Cyan Worlds,The Witness de la Thekla, Lawbreakers de la Boss Key Productions, Tom Clancy’s The Division de la Ubisoft, și mult așteptatul No Man’s Sky al studioului Hello Games.

  Puteți încerca Ansel chiar acum în jocul Mirror’s Edge Catalyst, descărcând cel mai recent driver GeForce GTX.

  VR Funhouse Archery

  Tot astăzi, NVIDIA lansează primul său joc, NVIDIA VR Funhouse pe Steam. Acesta evidențiază modul în care grafica actuală și procesul de modelare pot fi folosite pentru a obține o experiență de VR unică, în jocuri de tip arcade și jocuri de masă, cu efecte speciale ralizate prin intermediul NVIDIA PhysX, NVIDIA Hairworks, NVIDIA Flow, NVIDIA Flex și NVIDIA Destruction.

  Împreună cu NVIDIA VRWorks, acesta reprezintă un preview pentru tehnologiile și tool-urile pe care dezvoltatorii le vor folosi în viitor pentru a crea jocuri incredibile pentru VR.

  VR Funhouse Boxing

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.