More

  Ana este noul erou din Overwatch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Blizzard a prezentat cel mai nou erou, Ana, un support capabil atât de healing, cât şi damage.

  Ana beneficiază de un arsenal variat, cu ajutorul căruia poate influenţa rezultatul unei partide. Dacă Lucio, eroul support, este capabil să livreze şi DPS, acesta are un temporizator pentru abilitatea de vindecare. Ana, în schimb, are capacitatea fie de a răni, fie de a vindeca, în funcţie de direcţia în care îndreaptă arma.

  Numele real este Ana Amari, în vârstă de 60 de ani. Aceasta a fost unul dintre membrii fondatori Overwatch. Ana este un vânător de recompense care activează în Cairo. Aceasta este mama altui erou Overwatch, Phara.

  Arsenalul Anei este compus din:

  BIOTIC RIFLE

  Arma trage cu săgeţi capabile de a vindeca aliaţii sau de a răni inamicii, în funcţie de ţinta atinsă. Poate folosi luneta cu care este echipată arma pentru a focaliza pentru o acurateţe sporită.

  SLEEP DART

  Ana proiectează o săgeată, folosind arma secundară, care va adormi pe loc inamicul. Acesta va fi adormit pentru o scurtă perioadă de timp, dar orice foc tras asupra sa îl va scoate din starea de paralizie.

  BIOTIC GRENADE

  Ana aruncă o grenadă care în momentul exploziei va răni inamicii, aflaţi pe o arie restrânsă, în vreme ce aliaţii vor fi vindecaţi. Aliaţii, care au fost prinşi de suflul exploziei, vor beneficia de capacitate de vindecare sporită, în vreme ce inamicii nu vor mai putea fi vindecaţi, pentru o scurtă perioadă de timp.

  NANO BOOST

  Aceasta este abilitatea „ultimate”. Ana poate alege un aliat căruia îi sporeşte viteza de deplasare, cât şi damage-ul pe care îl produce. Mai mult, atacurile inamicilor vor produce un damage mai mic aliatului care beneficiază de Nano Boost.

  Vom reveni cu detalii suplimentare şi cu primele impresii după ce vom încerca noul erou Overwatch.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.