Samsung Serif TV se confundă cu o piesă de mobilier

Cristian Gănescu
- 15.07.2016, 11:42 în Smart TV
0

SHARES

Samsung a dezvoltat Serif TV care impinge la extrem liniile estetice şi tehnologice pe care le aşteptăm de la un televizor.

Serif TV este o piesă de mobilier, creată pentru a completa locuiţa, acesta fiind disponibil în mai multe dimensiuni şi culori, pentru a se integra perfect în orice spaţiu.

În funcţie de preferinţe, Samsung Serif TV este disponibil în trei culori: alb, albastru închis, iar versiunea Serif TV mini poate fi achiziţionată în culoarea roşie.

03_Gallery

Lucrul care diferenţiază televizorul Serif TV faţă de alte televizoare este modul în care funcţionalitatea a fost integrată în eleganţa dispozitivului. Forma televizorului a fost gândită special pentru a dubla funcţionalitatea ca televizor, muchia superioară a acestuia permitând aşezarea unor obiecte, cum ar fi cărţi sau poate telecomenzile dispozitivelor din locuinţă.

Samsung Serif TV are un suport cu patru picioare. Ecranul are diagonala de 100cm/80cm/60cm, în funcţie de opţiunea dorită, ecranul fiind un LED 4K Ultra HD.

05_Gallery

Preţul pentru Serif TV este de aproximativ 6500 RON, pentru diagonala de 100cm, 3800 RON pentru cel cu diagonala de 80cm, respectiv 2700 RON pentru cel cu diagonala de 60cm.

În momentul de faţă aceste produse nu sunt disponibile în Romania, dar vă vom ţine la curent cu detalii pe măsură ce vor apărea.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!