More

  Hărţile Pokemon Go îţi vor arăta de unde să prinzi cele mai rare specii

  Pokemon Go este disponibil de astăzi şi în România şi poate fi descărcat oricând din App Store şi Play Store. Am descărcat şi noi jocul pentru smartphone şi am prins deja 2 pokemoni.

  Dacă vrei să prinzi cât mai mulţi pokemoni, dar mai ales speciile rare, Pokemon Go maps realizează capturi de pe internet şi se documentează unde este indicat să te deplasezi în căutarea unui noi pokemon.

  Pokecrew este un site care izolează locaţia în care te afli şi îţi arată o listă de Pokemoni din zona în care te afli. Desigur, încă mai trebuie dezvoltată şi această aplicaţie, mai ales pentru că până la acest moment nu a primit suficiente date.

  DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

  Gotta Catch ‘Em All este o hartă Pokemon Go mai puternică. Pokemonii sunt împărţiţi aici în categorii de Common, Uncommon, Rares, Ultra Rares şi Epics. Ai la dispoziţie opţiuni şi actualizăti care să te ajute să pui mâna pe Pokemon-ul pe care îl cauţi. Pentru moment Gotta Catch ‘Em All este disponibil doar în America, dar cu puţin noroc va ajunge şi în restul lumii.

  Ar mai fi şi Pokemapper, care nu este la o hartă Pokemon Go la fel de bună precum Gotta Catch ‘Em All, dar este destul de decentă. Această aplicaţie este mai degrabă utilă pentru jucătorii care se află în zone urbane, decât celor din zonele rurale, care nu au o acoperire foarte mare.

  Ce părere ai? Este necesar să foloseşti hărţi pentru a prinde pokemoni sau ai de gând să foloseşti spiritul explorativ pentru a te bucura la maximun de Pokemon Go? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here