More

  De ziua ta, Orange îţi împlineşte o dorinţă câştigătoare în valoare de 5000 de euro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aniversarea lui Millidge și Doig continuă cu noi surprize. În perioada 18 iulie – 28 august, clienții Orange PrePay sunt invitați să decoreze tortul aniversar alături de Millidge și Doig pe www.orange.ro/10ani și apoi să împărtășească dorința lor.

  Săptămânal, timp de 6 săptămâni, va fi extrasă prin tragere la sorți o dorință câștigătoare în valoare de 5000 de euro, care va fi îndeplinită de Orange. În plus, după completarea numărului de telefon pe site, clienții PrePay vor primi lunar, până la finalul anului, o zi cu minute și mesaje naționale nelimitate.

  Pentru a intra în tragerea la sorți pentru îndeplinirea unei dorințe, clienții Orange PrePay sunt invitați să participe la jocul online 3D de ornare a tortului aniversar al lui Millidge și Doig.

  Mai mult, în perioada 15 iunie – 12 septembrie, la prima activare a unei opțiuni de minim 5 euro credit cu minute sau internet, clienții primesc de 10 ori traficul de internet inclus în opțiune, ce va putea fi utilizat până la finalul anului.

  „Continuăm aniversarea Millidge și Doig cu și mai multe bonusuri, premii și distracție. Clienții noștri își doresc mai mult internet și resurse de voce și mesaje, iar acest lucru este cu atât mai evident în preajma unei aniversări. Iar pentru că ne-au fost alături în toți acești ani, îi sărbătorim alături de Millidge și Doig, le îndeplinim dorințele și pregătim împreună un tort aniversar” a declarat Anca Veluda, Consumer Division Manager la Orange.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.