More

  Evan Blass spune că vor fi doar două modele iPhone 7, nu trei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În ciuda zvonurilor persistente care indică faptul că anul acesta Apple va lansa trei modele iPhone 7, jurnalistul Evan Blass de la Venture Beat spune că vor exista doar două modele iPhone 7, nu trei: „Cele două modele iPhone 2016 se vor numi Sonora şi Dos Palos”.

  Cele două modele sunt aşteptate să fie prezentate anul acesta. Mai exact ar fi vorba despre iPhone 7 şi iPhone 7 Plus de la Apple, cunoscute sub nume de cod „Sonora” şi „Dos Palos”, potrivit lui Blass.

  Acesta insinuează că nu va exista un al treilea model, chiar dacă ultimele imagini apărute în mediul online se referă la trei modele: iPhone 7, iPhone 7 Plus şi iPhone 7 Pro. Potrivit jurnalistului, avem de-a face cu o informaţie falsă.

  Pe spatele fiecărei unităţi există logo-ul „s”. Modelele de anul acesta nu ar trebui să aibă „s” în nume. În acest moment, nu putem şti cu exactitate dacă iPhone 7 Plus va fi un model plus size sau dacă iPhone 7 Pro va exista cu adevărat şi va avea aşa cum se zvoneşte o cameră duală pe spate.

  Cu siguranţă mai multe informaţii vom descoperi pe măsură ce ne apropiem de data de lansare. Se pare că eveniment de lansare al iPhone 7 va avea loc undeva în luna septembrie, aşa că vă ţinem la curent cu toate detaliile pe măsură ce acestea apar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.