More

  POKEMON GO: Cum să cauţi pokemoni în direcţia corectă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Febra Pokemon a ajuns şi în România, iar peste tot pe unde mergi pe stradă dai peste grupuri de tineri plecaţi în căutare de pokemoni.

  Chiar dacă nu au acces nelimitat la internet, utilizatorii Pokemon Go apelează la cei mai buni prieteni care fac Hot Spot în cel mai scurt timp, doar pentru a captura la timp pokemonul aflat în apropiere: „Fă repede Hot Spot că e un Pokemon în iarbă.”

  Am prezentat pe Noobz hărţile cu localizarea pokemonilor pe care jucătorii le pot folosi pentru o vânătoare generoasă, iar astăzi vă vindem un truc care ar putea să vă ajute să „umpleţi tolba cu pokemoni” în cel mai scurt timp.

  CUM GĂSEŞTI MAI UŞOR UN POKEMON

  Mai exact, tot ce trebuie să faci este să ştii să te uiţi în direcţia corectă atunci când intri în aplicaţia Pokemon Go şi pleci la vânătoare de pokemoni în casă, în parc, pe stradă, la metrou, la birou sau în oricare altă locaţie te afli.

  După ce selectezi ce Pokemon ai vrea să urmăreşti, începe să te răsuceşti uşor la 360 de grade. În momentul în care eşti poziţionat în direcţia corectă, adică eşti cu faţa spre Pokemon, un mic chenar verde va începe să pulseze în colţul din dreapta jos a ecranului.

  Screenshot_20160720-200449

  Începe să mergi în acea direcţie, iar chenarul va pulsa din ce în ce mai repede pe măsură ce te apropii de vânat. De îndată ce ultima undă va dispărea, va apărea lângă tine Pokemonul. Noi am testat trucul şi a funcţionat. Baftă la prins Pokemoni!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.