More

  Prima locaţie Pokemon GO sponsorizată va fi disponibilă de astăzi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am vorbit despre locaţiile sponsorizate din Pokemon GO, dar se pare că prima locaţie va fi lansată mult mai devreme decât ne-am fi aşteptat, respectiv chiar astăzi.

  Pokemon GO a pus stăpânire pe întreg mapamondul, iar în ceea ce priveşte monetizarea produsului avem deja sponsorizări din partea unor mari corporaţii. CEO-ul NianticJohn Hanke, a recunoscut că peviitor va permite anumitor parteneri să „profite” de pe urma acestei pasiuni a jucătorilor de Pokemon GO, prin intermediul locaţiilor sponsorizate.

  Acest lucru se va materializa prin transformarea locaţiilor respective în „săli de pregătire” (gym) a pokemonilor, ceea ce va transforma orice afacere într-un loc irezistibil pentru fanii pokemon.

  După cum spuneam, prima companie care alege să „ademenească” (a se citi „încurajează să calce pragul restaurantului„) împătimiţii vânători de pokemoni este chiar McDonald’s.

  McDonald’s va fi primul partener care va beneficia de locaţii sponsorizate în cele 3000 de restaurante din Japonia, care se vor transforma în „gym” pentru împătimiţii de Pokemon GO.

  Partea pozitivă a acestui parteneriat, în urma căruia şi jucătorii vor avea un câştig, este că restaurantele McDonald’s au internet Wi-Fi, astfel că utilizatorii nu vor consuma din propriile date de mobil.

  Va trebuie să vedem cum se va desfăşura acest prim parteneriat şi care va fi feedback-ul atât din parte utilizatorilor, cât şi din partea companiei. Dacă acest parteneriat se va dovedi a fi un succes, cu siguranţă modelul va fi implementat peste tot în lume.

  McDonald’s Japonia a înregistrat deja o creştere a preţului per acţiune ca urmare a lansării unui Happy Meal având a temă Pokemon. Nu ne putem aştepta decât la mai multe promoţii de acest fel în restaurantele sale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.