More

  Epson lansează sistemul de imprimare față-verso DJet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Epson lansează sistemul de imprimare față-verso DJet, cu dimensiuni de 44 inci, care încorporează două imprimante Epson SureColor SC – T7200.

  Sistemul DJet a fost dezvoltat de firma elvețiană Digital Information și poate fi configurat și cu noile imprimante SureColor SC – P10000, cu mod de imprimare în 10 culori, în funcție de nevoile utilizatorilor. Sistemul a fost proiectat pentru producția ultra – rapidă a probelor de tipar față – verso în format 4-up ( B2 ) și 8-up ( B1), dar și pentru producția elementelor pe termen scurt, cum sunt pliantele și broșurile.

  DJet leagă o pereche de imprimante SC – T Epson în secvență, dar balansează cu 180 de grade, astfel încât fiecare dintre ele să printeze o față a rolei netăiate. Proiectat cu un minimum de piese mecanice pentru o mai mare ușurință în operare, sistemul DJet include o buclă de hârtie între cele două imprimante.

  Sistemul conține un software de control personalizat care adaugă coduri de identificare și de poziționare pentru fiecare sarcină în parte. Acestea sunt citite de camere video și prelucrate de software-ul de control pentru a confirma alinierea pentru partea din spate a rolei de imprimat. Sistemul înregistrează în mod continuu poziția hârtiei imprimate, asigurând o înregistrare front to back de înaltă calitate.

  Paginile imprimate sunt secționate, însă în final vor alcătui o carte în întregime, o broșură cu paginația corectă sau pot fi folosite ca print-uri complete pentru sisteme de afișare cu două fețe. Software-ul de control DJet este compatibil cu formatul de fișier bitmap, precum și formate de fișiere Epson dintr-o varietate de fluxuri de lucru în prepress și rips.

  “DJet este un sistem inteligent și versatil care face legătura între calitatea și performanța imprimării oferite de Epson și controlul și impunerea informației digitale”, a spus Mars Boehmer, reprezentant Epson Europe. “Sistemul oferă utilizatorilor flexibilitatea de a produce pagini multiple cu exactitate, față-verso, dar și capacitatea de a produce o gamă întreagă de produse tipărite de calitate, la un cost general scăzut al dreptului de proprietate și o recuperare rapidă a investiției.”

  Sistemul a fost prezentat pentru prima dată în acest an, în cadrul Drupa (Düsseldorf ), cel mai important târg din lume în domeniul tiparului și al soluțiilor crossmedia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.