Noile televizoare Sony BRAVIA 4K HDR ajung în Europa

NoobZ
- 21.07.2016, 12:27 în Smart TV
0

SHARES

Un nou nivel de claritate a imaginii 4K HDR, disponibil în 5 serii și 10 modele de televizoare Sony BRAVIA.

Sony anunță disponibilitatea a cinci noi serii de televizoare 4K HDR: XD83, XD80, XD75, XD70 și SD80. Create pentru a se încadra în camere de diferite dimensiuni, toate televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR oferă o experiență superioară de vizionare 4K, precum și o calitate apropiată de 4K a conținutului convertit din surse HD.

Cu peste opt milioane de pixeli, televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR redau detalii intense și o calitate superioară a imaginii, furnizând de patru ori mai multe detalii decât modul Full HD. Filmele, emisiunile TV, fotografiile și conținutul de pe smartphone sunt redate la o calitate superioară la standardul 4K și datorită tehnologiilor Sony.

Astfel, tehnologia 4K X-Reality™ PRO reproduce detalii nemaiîntâlnite utilizând un algoritm unic Sony ce foloseşte o bază de date cu informaţii pentru orice tip de conținut, cum ar fi transmisiuni TV, DVD, discuri Blu-ray, conținut video pe internet și fotografii digitale.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K HDR sunt compatibile cu High Dynamic Range (HDR), astfel că pot primi și procesa conținut video la noul standard[i]. În combinație cu rezoluția 4K Ultra HD, tehnologia HDR va schimba modul de vizionare a conținutului video pe televizor, datorită detaliilor suplimentare, culorilor și contrastului.

Toate cele cinci televizoare Sony BRAVIA 4K HDR suportă sistemul de operare Android TV de la Google, facilitând astfel streaming-ul video, accesul la servicii de tip video-on-demand sau utilizarea televizorului pentru jocuri. Pasionații  de televiziune pot urmări emisiuni de succes și filmele preferate pe Netflix, YouTube și nu numai.

De asemenea, utilizatorii pot accesa o selecție de jocuri și aplicații din magazinul Google Play direct pe televizor. În plus, cu aplicația Google Cast™ pot trimite conţinut multimedia din aplicaţii precum Netflix sau YouTube ce rulează pe dispozitivul lor cu Android sau iOS, computerul Mac sau cu Windows sau Chromebook, direct pe televizor.

Noile serii de televizoare Sony BRAVIA 4K HDR:

XD83 Modele cu diagonale de 49 și 43 inchi

XD80 Modele cu diagonale de 55, 49 și 43 inchi

XD75 Model cu diagonala de 65 inchi

XD70 Modele cu diagonale de 55 și 49 inchi

SD80 Model cu diagonala de 50 inchi

Disponibilitate

Televizoarele Sony BRAVIA cu 4K HDR XD83, XD80, XD75, XD70 și SD80 vor fi disponibile în oferta principalilor retaileri europeni în curând. Prețurile variază în funcție de țară și retaileri.

[i] Modelele XD75, XD70 și SD80 din gama Sony BRAVIA 4K HDR vor fi compatibile cu tehnologia HDR printr-o actualizare de software ulterioară.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!