More

  Prisma s-a lansat în sfârşit şi pe Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Prisma s-a lansat şi pe Android, la nici o lună de zile distanţă după ce s-a lansat pe iOS şi a făcut furori în mediul virtual. Aplicaţia de editare foto a dominat topurile App Store, iar acum utilizatorii Android pot, de asemenea, să folosească capacităţile Prisma şi pe dispozitivele lor.

  Aşteptarea a luat sfârşit: Prisma a ajuns acum şi pe Google Play Store, tu ai instalat-o pe smartphone deja?

  La suprafaţă, Prisma nu pare cu nimic specială. La prima vedere, seamănă cu o colecţie de filtre pentru magini: faci o poză, alegi un stil şi foloseşti un slider pentru a ajusta rezultatele. Pare ceva absolut normal, nu-i aşa? Această funcţie este asemănătoare cu tot ce vedem deja de ani de zile pe Instagram şi Snapchat, de fapt, cam ceea ce utilizează orice aplicaţie care foloseşte o cameră.

  Cu ce este Prisma diferită, totuşi? Foloseşte algoritmi de inteligenţă artificială pentru a genera imaginile. Prisma nu aplică pur şi simplu un filtru peste fotografia ta, ci reconstruieşte imaginea de la zero prin alegerea unor decizii de design inteligente.

  Multe dintre filtrele pe care le poţi utiliza în Prisma foloseşte detalii ale pictorilor celebri sau diferite stiluri vizuale de artă. Prisma este o aplicaţie gratuită, care nu necesită autentificare şi nici nu te bombardează cu reclame.

  DESCARCĂ PRISMA DIN GOOGLE PLAY STORE

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.