More

  Aplicaţia Prisma a cucerit utilizatorii Instagram

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicaţia Prisma a fost creată de un grup de ruşi şi a ajuns în scurt timp de la lansare să cucerească utilizatorii Instagram şi nu numai. Această aplicaţie reuşeşte să transforme fotografiile normale în adevărate opere de artă.

  Pentru moment, aplicaţia Prisma este disponibilă doar în App Store, urmând ca în luna iulie să fie disponibilă şi pentru sistemul de operare Android. Aplicaţia minune nu doar aplică un filtru de editare pe fotografii, ci pur şi simplu le redesenează complet.

  În cazul în care nu mai ştii ce cadouri să le oferi celor dragi, aşa cum recomandăm caricaturile, de astăzi suntem de părere că fotografiile modificate cu Prisma şi înrămate sunt un alt tip de atenţie de luat înseamnă.

  Utilizatorii au la dispoziţie 20 de stiluri diferite de filtre, aşa că poţi transforma fotografiile în funcţie de dorinţele pe care le ai.

   

  1 2

  Utilizatorii Instagram au fost cuceriţi în cel mai scurt timp, iar în mai puţin de o săptămână, peste 200.000 de imagini postate pe reţeaua socială vin cu hashtah #prisma.

  „Arta trebuie să fie prezentă printre noi inclusiv în era Instagram pe care o trăim”, susţine directorul general Prisma Labs, Alexei Moiseyenkov, potrivit Russia Today.

  13260993_1049515341764299_882661095_n

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.