LG pregăteşte succesorul smartphone-ului V10

Cristian Gănescu
- 29.07.2016, 10:53 în Smartphones
0

SHARES

Performanţa LG G5 s-a reflectat în cifrele care au fost date publicităţii de către compania coreană.

Cu toate acestea, compania încearcă să atragă atenţia către oportunitatea cu care speră să salveze din performanţele flagship-ului G5, respectiv lansarea noului smartphone din gama V.

Cu o pierdere de explotare care se ridică la 132 de milioane de dolari, înregistrată  în ultimele 3 luni de divizia de mobile, LG spune că s-a confruntat cu „nişte costuri de marketing destul de mari şi o vânzare iniţială sub aşteptări a dispozitivului LG G5„.

Compania a îmbunătăţit livrarea de dispozitive mobile cu 3 procente şi speră că lansarea celui mai nou smartphone din seria V să ajute la redresarea vânzărilor.

LG V10 a impresionat prin performanţe, camera foto, cât şi display şi capacităţi audio. Cu toate că dimensiunea este una cam mare, a fost unul dintre dispozitivele Android foarte bine primite de către utilizatori.

Mulţi au sperat ca LG G5 să fie o versiune mai rafinată a dispozitivului V10, dar compania LG a optat pentru un dispozitiv modular.

Nu există nicio informaţie despre direcţia în care se va îndrepta viitorul dispozitiv din gama V, dar LG a promis ca anul acesta să lanseze două dispozitive flagship, deci ar trebui să ne aşteptăm la performanţe sporite şi noi funcţionalităţi.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!