More

  Apple iPhone 7: Data de lansare şi precomenzi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noi informaţii despre lansarea şi disponibilitatea iPhone 7 au ieşit la iveală, din surse credibile, care nu au greşit niciodată până acum.

  Apple nu făcut niciun anunţ oficial, dar pe măsură ce ne apropiem de data evenimentului de lansare, detalii apar tot mai des, din tot mai multe surse.

  Informaţiile au apărut, inclusiv la cel mai cunoscut utilizator twitter Evan Blass, potrivit cărora Apple va oferi posibilitatea de a precomanda dispozitivul iPhone 7 începând cu data de 9 septembrie 2016.

  Ca de obicei, Evan Blass nu a dezvăluit cum i-a parvenit informaţia respectivă, deci nu ne putem decât imagina. De fiecare data, Evan Blass are informaţii corecte şi este o sursă credibilă pentru toţi cei din mass media.

  În postarea de pe Twitter, Evan Blass menţionează data de la care precomenzile vor fi posibile, spunând despre data de lansare că „din informaţia respectivă putem face o deducţie logică”:

  Dacă ar fi să ţinem cont de modelul practicat de Apple, precomenzile încep cu o săptămână înaintea lansării produsului.

  Acest lucru indică data de lansare ca fiind stabilită pe 16 septembrie, dată care se potriveşte cu informaţiile anterioare, despre un veniment Apple care va avea loc pe 12 septembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.