More

  Mergi la Untold? Vector Watch îţi dă un smartwatch pe toată durata festivalului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Până la data de 3 august 2016, orele 17:59:59, participanţii la festivalul Untold au posibilitatea să se înscrie la concursul organizat de Vector Watch, pentru a testa un smartwatch din portofoliul producătorului român pe toată perioada festivalului.

  Pentru a fi fericitul purtător al unui Vector Watch, a cărui poveste am împărtăşit-o pe Noobz, trebuie să accesezi link-ul: https://www.vectorwatch.com/concursBT în perioada 28 iulie – 9 august şi să te înscrii în Campania “Banca Transilvania îţi aduce Vector Watch la Untold” .

  Acum te poti bucura la maximum de experienţa festivalului pentru că Banca Transilvania si Vector Watch îţi oferă oportunitatea de a testa ceasul. Înscrie-te acum şi poţi fi printre cei 35 de norocoşi care vor primi un ceas Vector pe tot parcursul festivalului. Iar dacă ai cea mai cool poză de la Untold încărcată pe contul tau de Facebook, poţi pleca acasă cu ceasul testat!

  Condiţii de participare la campanie

  La această Campanie pot participa numai cetăţenii români (persoane fizice), cu vârsta peste 18 ani, cu domiciliul/resedinţa în România (denumiţi în continuare şi „Participanţi”) pe toată perioada de desfăşurare a Campaniei şi care fac dovada celor de mai sus şi pe perioada de revendicare a premiului câştigat.

  La Campanie nu au dreptul să participe angajaţii societăţilor Vector Watch UK Limited, SC Vector Watch SRL sau ai Bancii Transilvania (BT) şi nici ai celorlalte societăţi comerciale implicate în această acţiune, precum şi niciunul dintre membrii familiilor acestora (rude de gradul I, al II­lea, precum şi afinii).

  În cazul în care, în urma verificărilor desfăşurate de către Organizator, rezultă că procesul de participare a fost fraudat sau a existat o încercare de fraudare a acestuia (Participanţii s­au înscris în Campanie cu mai multe conturi sau cei care s­au înscris sunt firme/organizaţii/branduri, participanţii s­au înscris în Campanie cu date care nu le aparţin), Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage Participanţilor premiile obţinute ca rezultat al activităţii lor şi/ sau să restricţioneze participarea la Campanie până la încheierea acesteia.

  Persoanele care nu îndeplinesc condiţiile prevăzute de Regulament, nu au dreptul să participe la această Campanie şi nu se pot prevala de niciun drept decurgând din prezenta Campanie.

  Află mai multe despre Campanie din Regulamentul publicat pe website-ul Vector Watch.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.