More

  Obiectivul turistic „Casa morţilor” este construit din rămăşiţe umane

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aceasta este cea mai sinistră casă de pe pământ şi poate fi vizitată în orăşelul austriac Hallstatt. Casa este situată în cimitirul din oraş şi este plină cu cranii umane vopsite.

  Mai mult decât atât, clădirea este locul a peste 2000 de persoane, iar multe dintre oasele şi craniile celor morţi sunt aşezate pe rafturi pentru a putea fi admirate de turişti.

  Încă din anul 1700, casa a fost folosită drept depozit pentru oasele din cimitir. Ori de câte ori nu mai era loc în gropi pentru ca cei decedaţi să fie înmormântaţi, oasele celor morţi în urmă cu zeci de ani erau scoase, curăţate şi duse pe rafturile din casa sinistră, anunţă The Sun.

  Înainte ca oasele şi craniile să fie aşezate pe rafturi, rudele lăsau scrise mesaje de încurajare, simboluri şi numele celor decedaţi pe acestea. În acest moment, casa a strâns aproximativ 600 de cranii pictate, în vreme ce celelalte au rămas nemarcate.

  skull

  Practica aceasta datează încă din anii 1960, iar în 1995, craniul unei femei a fost adăugat la colecţie, după ce aceasta a lăsat cu limbă de moarte să fie depozitată în casa morţilor din Hallstatt.

  Casa este un obiectiv turistic foarte cunoscut şi apreciat în oraş şi a devenit un mijloc istoric de interes pentru modul neobişnuit prin care craniile sunt marcate.

  raniu cranii casa cu cranii

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.