Home Homepage PlayStation VR necesită un spaţiu de 5,7 metri pătraţi pentru a putea...

PlayStation VR necesită un spaţiu de 5,7 metri pătraţi pentru a putea fi folosit

0

Sony a oferit detalii despre cerinţele necesare pentru utilizarea PlayStation VR.

Pe site-ul PlayStation Asia, a apărut o secţiune de întrebări frecvente, care oferă utilizatorilor detalii importante despre utilizarea viitoarei căşti de realitate virtuală PlayStation VR.

Unele detalii se înţeleg de la sine, cu ar fi necesitatea unei console PS4, dar o informaţie extrem de utilă iese la iveală: de cât spaţiu au nevoie pentru a folosi casca de realitate virtuală PlayStation VR?

playstation-vr

Utilizatorii vor avea nevoie de un spaţiu de 1.9 metri cu 3 metri pentru a putea juca jocuri cu PlayStation VR.

Asta nu înseamnă că utilizatorul va trebui să stea la o distanţă de 3 metri faţă de camera montată la consolă, ci acest spaţiu este necesar pentru mişcare, întocmai ca în cazul dispozitivului HTC Vive. Utilizatorii vor trebui să măsoare cu grijă spaţiul înainte să instaleze ansamblul.

Sony nu precizează dacă utilizatorii ar trebui să achiziţioneze consola PlayStation Neo pentru a utiliza casca de realitate virtuală.

Sony a mai oferit şi câteva detalii despre publicul căruia se adresează acest produs. Este şi o limită de vârstă pentru utilizarea PlayStation VR, respectiv copiii cu vârstă sub 12 ani. Mai mult, Sony recomandă utilizatorilor să stea aşezaţi cât timp utilizează casca de realitate virtuală.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version