More

  Pokemon Go primeşte îmbunătăţiri pe Android şi iPhone. Tu ai făcut update la joc?

  UPDATE Pokemon Go: Vestea bună este că Pokemon Go primeşte un nou update pe Android şi iPhone care pare să rezolve o mulţime dintre micile bug-uri şi lucruri enervante care nu erau bune în ceea ce priveşte jocul.

  Vestea rea este că update-ul îndepărtează complet urmele care îţi permit să afli când eşti aproape de un Pokemon, deşi funcţia era una extrem de utilă.

  Când un Pokemon se afla la distanţă, dispozitivul de urmărire din joc prezinta trei urme ale acestuia. Pe măsură ce te apropiai, urmele se reduceau la două, apoi ele dispăreau şi Pokemonul apărea pe harta ta.

  În ultimele două săptămâni, aplicaţia arăta trei urme, fără motiv, indiferent cât de aproape sau de departe erai de Pokemon. Niantic, dezvoltatorul Pokemon Go a spus că are la cunoştinţă problema, iar rezolvarea nu a întârziat să apară.

  UPDATE Pokemon Go: Acum, cu îndepărtarea definitivă a urmelor, se pare că nu avem parte de îmbunătăţiri ale funcţiei, ci pur şi simplu de o modificare care să fie utilă doar pentru o vreme, astfel încât modul în care erau prezentate urmele să nu mai încurce jucătorul.

  Există zvonuri potrivit cărora, Niantic, dezvoltatorul Pokemon Go, pare să fi anulat funcţia de urmărire pentru a uşura serverele, deşi acesta nu este susţinut de nimic, mai ales pentru că lansarea a avut loc în urmă cu mai puţin de o lună de zile.

  Indiferent care ar fi motivul, jucătorii sunt destul de deranjaţi de această decizie şi, se pare că, acest nou update nu ajută cu nimic la îmbunătăţirea experienţei de gaming pe smartphone. În comunitatea Pokemon Go de pe Reddit este multă frustrare şi confuzie.

  UPDATE Pokemon Go: Pe de altă parte, actualizarea pare să aducă îmbunătăţiri legate de butonul de „Transfer” şi nu numai. Ce este nou:

  » Avatarele pot fi acum repersonalizate din ecranul profilului de Trainer
  » Valorile de damage au fost modificate în cazul anumitor Pokemoni
  » Anumite animaţii de Gym au fost schimbate şi îmbunătăţite
  » Au fost îmbunătăţite problemele legate de memorie
  » Au fost îndepărtate urmele Pokemonilor din apropiere
  » A fost modificat modul de calculare al damage-ului din luptă
  » Au fost rezolvate unele bug-uri
  » A fost actualizat ecranul de detalii despre Pokemoni
  » Imaginile cu medalii au primit şi ele update
  » Au fost rezolvate unele probleme legate de anumite funcţii de pe hartă
  » Îmbunătăţiri minore legate de text

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here