More

  Nu ai făcut upgrade la Windows 10? Iată ce opţiuni mai ai

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După ce Microsoft a lansat oficial Windows 10, utilizatorilor li s-a oferit ocazia de a face upgrade de la Windows 7 şi Windows 8.1, la noul sistem de operare, fără să plătească pentru licenţă.

  Oferta de actualizare GRATUITĂ a expirat pe 29 iulie 2016. Ce pot face utilizatorii care nu au apucat, din diferite motive, să obţină o licenţă Windows 10?

  Microsoft încă menţine oferta de actualizare gratuită pentru cei care folosesc programe de asistare tehnologică, cum sunt programele de citire.

  Oferta nu se limitează la anumite programe, ci este disponibilă pentru oricine are un asemenea program. Mai mult, Microsoft nu verifică dacă acel program este folosit, ci necesită doar prezenţa lui pe dispozitiv, respectiv să fie instalat.

  Practic, prezenţa unui astfel de program pe orice dispozitiv, fie că utilizatorul nu are nevoie de el, oferă posibilitatea de actualizare la Windows 10, iar utilizatorilor ar trebui să le apară butonul „Actualizează acum„, care porneşte procesul de upgrade.

  Alături de toate funcţionalităţile noi, Windows 10 primeşte şi o actualizare Aniversară, care va veni cu numeroase funcţionalităţi cum dar fi supportul pentru stylus, îmbunătăţiri ale asistentului virtual Cortana, extensii pentru browserul Edge şi mult altele.

  Cei care au rata actualizarea şi regretă acest lucru, pot găsi mai multe programe de citire pe internet, între care NVDASerotek System AccessWebAnywhere, dar şi multe altele.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.