More

  Waze este aplicaţia care îţi va reaminti să nu uiţi copilul în maşină

  Şoferii uită să facă o mulţime de lucruri, dar este greu să crezi că există oameni care uită copiii în maşină. Unii ar fi de părere că plecatul de lângă un copil lângă care stai în permanenţă este asemeni mersului pe stradă fără pantofi. Normal ar fi să îţi dai seama imediat că ceva îţi lipseşte, nu-i aşa?

  Se pare că această problemă este mai des întâlnită decât ai crede. Potrivit Departamentului de Meteorologie şi Ştiinţa Climei de la Universitatea San Jose State, numai anul acesta 23 de bebeluşi au decedat în Statele Unite ale Americii pentru că au fost uitaţi de părinţi în maşină.

  Ei bine, în aceste cazuri, Waze vine în ajutorul utilizatorilor. Aplicaţia de navigaţie se pregăteşte să lanseze o funcţie care să amintească utilizatorilor să nu uite copiii în maşină ori de câte ori ajung la destinaţie. Aceste notificări pot fi personalizate şi sunt acum disponibile în aplicaţia beta Waze.

  waze bebelusi

  Desigur, dacă oamenii îşi uită copiii în maşină, nimic nu poate asigura faptul că aceştia vor fi atenţi la notificări. În plus, dacă utilizatorii consideră inutilă funcţia, aceasta poate fi dezactivată.

  Pentru moment, nu ştim cât timp va rămâne această funcţie în beta, dar dacă a fost gândită pentru a salva vieţi, sperăm că va fi lansată oficial cât mai curând.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here