More

  Samsung Galaxy Note 7: De ce ai nevoie de S Pen?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a lansat Galaxy Note 7 cu un S Pen ce are un vârf mai fin şi mult mai subţire decât înainte. Acesta face scrisul şi desenatul naturale şi simple, astfel încât să te poţi concentra pe activitatea curentă.

  Dacă versiunea S Pen pentru Note-ul precedent are 1,6 mm, S Pen-ul pentru Galaxy Note 7 are doar 0,7 mm. S Pen al telefonului Galaxy Note7 este proiectat pentru a acționa continuu și precis. Scrie atât de bine, încât sesiunile de luare de notițe, notele detaliate și cele mai creative lucrări artistice devin floare la ureche. E un stilou care face trecere naturală de la lucru la distracție la fel ca tine.

  Toate notițele, memento-urile și imaginile selectate și adnotate cu S Pen sunt salvate acum într-un singur loc: aplicația Samsung Notes. Aici vei găsi și fișierele S Pen transferate de pe vechiul telefon, cu ajutorul aplicației Smart Switch. Iar cu acces la mai multe pensule și abilitatea de a combina culorile, poți utiliza S Pen pentru a desena, a picta și a prezenta lucrările direct pe PEN.UP.

  Nu mai trebuie să îți deblochezi telefonul pentru a lua notițe. Utilizează funcția Screen-Off Memo pentru a scoate S Pen-ul și a începe să scrii pe ecran. Dacă vrei ca notița să fie vizibilă ca bilet adeziv, fixeaz-o pe ecranul permanent activat și voilà, ai terminat.

  Atunci când cuvintele sunt aproape inutile, crează-ți propriul GIF. Utilizează S Pen pentru a selecta o secțiune dintr-un videoclip și pentru a o distribui imediat cu prietenii sau în rețelele de socializare. Dacă e vorba despre o anumită parte a unei imagini, a unui text sau a unei pagini web, poți desena în jurul zonei dorite și să apeși butonul de distribuire. Pentru a începe, atinge Smart Select din Air Command.

  Este posibil ca atașarea și vizualizarea fișierelor GIF să nu fie disponibile în anumite rețele de socializare și servicii de mesagerie. Chiar dacă atașarea fișierelor GIF este posibilă, dimensiunea și lungimea acestora se pot schimba în funcție de serviciu.

  Fie că este vorba de un articol foarte extins sau de o imagine foarte lungă, Scroll Capture îți permite să salvezi totul într-un singur fișier și să adaugi notițe, simplificând lucrurile pentru toată lumea. Trebuie doar să scoți S Pen și să selectezi Scroll Capture din Screen Write în Air Command.

  S Pen este rezistent la apă, indiferent dacă ești pe drum sau la piscină. Oricând dorești să notezi ceva sau să oferi un feedback. Folosești S Pen și treci la treabă. Deoarece, cu dispozitivul Galaxy Note7, chiar și S Pen este rezistent la apă. Datorită certificării IP68, Galaxy Note 7 rezistă la praf, murdărie și nisip și poate fi introdus chiar și la 1,5 metri sub apă timp de cel mult 30 de minute.

  Sursa: www.samsung.com/ro

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.