More

  Google Maps primeşte protecţie pentru glisare accidentală şi suport pentru parcare la destinaţia dorită

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Versiunea beta a Google Maps tocmai a primit un update oferindu-ne o privire de ansamblu asupra a ceea ce trebuie să ne aşteptăm să vedem pe aplicaţie în viitorul apropiat.

  Aceste schimbări şi funcţii suplimentare includ o funcţie mult-aşteptată care îţi permite să alegi să păstrezi harta orientată spre nord, ca de altfel şi o capacitate de protecţie la glisare care permite Maps să diferenţieze glisările dorite de cele accidentale.

  „Keep map noth up” este noua funcţie disponibile în setările de navigare. Această opţiune ia locul setărilor prea puţin utilizate „Tilt map”. Aşa cum îi spune numele, funcţia va păstra săgeata orientată spre nord. Aceasta este o opţiune grozavă pentru oameni cărora le place să nu piardă direcţia în niciun moment.

  Protecţia pentru glisare accidentală este, de asemenea, live în beta, ceea ce înseamnă că Maps nu va mai interpreta rapid glisările accidentale drept comenzi intenţionate. Poţi da în continuare zoom şi rotire ca de obicei, dar acum nu va mai trebui să îţi faci probleme cu privire la faptul că te uiţi în jos la navigaţie şi descoperi că ecranul îţi oferă alte indicaţii pentru că ai glisat greşit cu câteva minute în urmă.

  Deşi această funcţie nu este încă live în aplicaţie, vei vedea de asemenea elemente în code care par să indice o funcţie care îţi va permite să ştii cât de dificil este să parchezi la destinaţia dorită înainte să ajungi. Se pare că Maps intenţionează să ofere date live cu privire la locaţiile de parcare, iar acestea vor fi semnalizate cu statusuri Easy, Medium sau Hard.

  Ce părere ai cu privire la aceste noi funcţii care sunt pregătite de Google Maps? Vei primi o funcţie pe care o aştepţi de multă vreme sau funcţii pe care crezi că nu le vei folosi niciodată? Lasă-ne opinia ta în secţiunea e comentarii de mai jos!

  PRIMEŞTE NOILE FUNCŢII GOOGLE MAPS DE PE GOOGLE PLAY STORE

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.