More

  YouTube Kids va fi cel mai bun prieten al copilului tău

  YouTube îmbunătăţeşte aplicaţia Kids prin eliminarea reclamelor şi implementarea muzicii de fundal pentru toţi abonaţii YouTube Red.

  Aplicaţia YouTube Kids va primi o serie de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte conţinutul pentru copii, dar şi funcţionalităţi care vor servi la oferirea unei exerienţe de vizionare adecvată publicului său.

  De acum, aplicaţia nu va mai rula reclame video, conţinutul va putea fi salvat offline, pentru a putea fi redat atunci când nu există o conexiune la internet.

  O funcşionalitate extrem de interesantă este capacitatea de a reda clipurile audio în timp ce poţi folosi alte aplicaţii sau chiar şi atunci când ecranul dispozitivului este oprit.

  Cu toate acestea, funcţionalităţile vor fi disponibile numai pentru abonaţii serviciului YouTube Red. Serviciul pe bază de abonament lunar elimină reclamele din tot conşinutul platformei YouTube, dar şi aplicaţiei Music, cât şi Google Play Music, plus acces la conţinut exclusiv.

  Pentru părinţii care plătesc deja abonamentul de 10 dolari pentru înlăturarea reclamelor din clipurile video, includerea aplicaţiei Kids este un bonus.

  Din păcate, pentru utilizatorii din Europa, serviciul este disponibil numai în SUA, Australia şi Noua Zeelandă, dar serviciul va ajunge, treptat, şi în alte ţări.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here