More

  Facebook Messenger îţi permite în sfârşit să redimensionezi orice emoji

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Începând de joi, Facebook Messenger permite în sfârşit redimensionarea oricărui emoji. Ştiai că poţi să trimiţi un thumb-ups gigant în Messenger prin apăsarea în partea de jos a butonului like?

  Facebook tocmai a anunţat că poţi să faci acelaşi lucru cu oricare alt emoji acum. Pur şi simplu apasă şi ţine apăsat pe orice emoticon şi acesta se va mări. Cu cât ţii mai mult apăsat, cu atât acesta se măreşte mai mult şi când vei ridica degetul de pe el, se va trimite automat persoanei cu care comunici.

  Funcţia aceasta cu siguranţă va determina utilizatorii să folosească şi mai intens aplicaţia de mesagerie Facebook Messenger, deşi pare să fie o schimbare inspirată din aplicaţia de chat Allo de la Google, care îţi permite să redimensionezi orice mesaj (nu doar emoji-urile).

  Totuşi, pe noi nu ne deranjează cu nimic că Facebook optează pentru schimbări inspirate de la competiţie, atât timp cât ne este uşurată şi mai mult comunicarea virtuală. Orice adaugă un pic mai multă expresivitate este un lucru bun.

  Funcţia este disponibilă pe iOS acum şi va apărea în curând şi pe Android şi messenger.com.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.