More

  Google ascunde 7 joculeţe olimpice în doodle-urile sale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google ne-a pregătit încă o surpriză pentru a sărbătorii Jocurile Olimpice de la Rio, dar mai ales pentru a implica toţi utilizatorii, activ, în aceste evenimente.

  Putem spune că de această dată Google s-a întrecut pe sine, doodle-urile care au ca scop sărbătorirea unor evenimente fiind mai interactive ca niciodată.

  Este vorba în special de doodle-urile care întâmpină toţi utilizatorii de dispozitive mobile, chiar deasupra câmpului de căutare al gigantului motor de căutare.

  Tot ce trebuie să faci este să porneşti aplicaţia Google, fie că ai dispozitiv Android, fie iOS, după care apasă pe Google Doodle şi alege unul dintre cele 7 joculeţe disponibile, toate fiind inspirate din probele care se vor desfăşura la Jocurile Olimpice de la Rio.

  olympic

  Jocurile te vor antrena într-o serie de „exerciţii” cum nu credeai că sunt posibile cu dispozitivul mobil. Va trebui să apeşi, să înclini dispozitivul, tot ce este necesar pentru a obţine un scor cât mai bun.

  Este un mod foarte plăcut de popularizare al acestui eveniment mondial, iar cei mici cu siguranţă vor fi cei mai încântaţi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.